Kerstsfeer in Parijs proeven!
Door het buddyread event van uitgeverij Luitingh Sijthoff heb ik kennis gemaakt met Rendez Vous op Montmartre van schrijver Mirjam Mieserius. Een feel good boek staat normaal gesproken niet hoog op mijn verlanglijstje. Daarom was dit voor mij de uitgelezen mogelijkheid om met dit genre en de schrijfstijl van de schrijver kennis te maken.
Mirjam Mieserius weet je door haar sfeerbeschrijvingen van Parijs op een leuke manier het verhaal in te trekken. Als het ware loop je mee met hoofdpersonen Sofia, Chloe en Lizzy en vergaap je je met hun aan de prachtige etalages en in deze periode de uitbundig versierde kerstbomen. Daarnaast heeft Sofia een delicatessenwinkel en worden de heerlijkste proeverijen aan de lezer voorgeschoteld. Het aantal boekingen voor reisjes naar Parijs om kerstsfeer in Parijs te gaan proeven, zal zeker zijn toegenomen in november/december 2024! Vraag blijft wel hoe de hoofdpersonen zo slank kunnen blijven terwijl ze dagelijks veel lekkers verorberen? ;)
Door hun ervaringen mee te beleven raak je vanzelf geïnteresseerd in hun verhaallijnen. Je wilt blijven lezen om mee te gaan maken hoe het ze verder vergaat in het leven. In dit deel 2 word je letterlijk al lekker warm gemaakt om te gaan zien wat hun verblijf aan de Franse Riviera voor hen gaat betekenen. Deel 3 zal dus een andere setting hebben dan de eerste twee delen. Deel 1 Bestemming Parijs is overigens ook nog steeds verkrijgbaar.
#ikleesmirjammieserius #lsamsterdam #mirjammieserius #rendezvousopmontmartre #livebuddyreadevent @mirjammieserius @ilonaslevenbijls @mirjam.mieserius @lsamsterdam