Sam Holland did it again!

Janneke 17 oktober 2025
Review Tijd

Ik heb het vierde deel van de serie uitgelezen genaamd 'De countdown killer, van Sam Holland. Dit is ook het laatste deel.

Het gaat over rechercheur Cara Elliot, zij leidt het onderzoeksteam voor zware misdrijven.
En op dag komt er een vrouw het politiebureau binnen met een tas vol dvds, legt die neer en loopt weg.
Als de politie de dvds bekijkt, komen ze er achter dat op elke dvd een moord op staat.
Het slachtoffer word elke keer 48 uur vastgehouden in een kamer, en daarna wordt er op allerlei gruwelijke wijze een einde aan het slachtoffers leven gemaakt. En de twist hierin?.... er wordt voor betaald...

Dus moet Cara en haar team dit zo snel mogelijk stoppen. Want een serie moordenaar die vrij rondloopt vraagt om heel veel meer problemen. En dat kan ze er niet bij hebben aangezien haar privé leven ook niet echt soepel loopt... en wordt er ook gekeken naar een oude zaak? Iets waarvan ze dacht dat het opgelost was?
Lukt het ze om de dader te vinden?
En is iedereen wel veilig in Cara's omgeving?

Dat lees je dus in dit vierde deel.
Begin bij 'Echoman' en ga dan de hele serie af. Geloof me, vanaf de eerste pagina zit je erin!
Dit boek heb ik binnen 3 dagen uitgelezen want WAUW ! Sam Holland did it again!
Ik heb dit boek ook 5 sterren gegeven want ik heb genoten van dit boek! En ook een paar keer traantjes moeten laten.
Omdat ik de gehele serie heb gelezen ga je mee met alle karakters en leer je ze kennen. Pfoee en dan komen er dingen binnen hoor !
De schrijfstijl is heel fijn en vlot, dus ga naar de boekenhandel of bestel dit boek ( of de gehele serie) online. En ik wens je veel leesplezier.

Dankjewel Harper Collins dat ik dit boek heb mogen recenseren.

Meer recensies van Janneke