Herfstmelodie
Review Tijd
Van Dutch Venture Publishing heb ik Herfst Melodie mogen lezen, en dit is wat ik ervan vond.
Het verhaal gaat over Willow, zij is DJ en runt samen met haar 3 vrienden een club.
Over een paar weken is het tijd voor een evenement in de club genaamd: Herfst Beats, en is ze een voorprogramma voor een grote DJ.
Maar dan krijgt ze een rot ongelukje tijdens het draaien en zit haar pols in het gips.
Hoe moet dat nou verder?! Kan ze wel draaien met 1 arm of heeft ze hulp nodig? Zeker nu Herfst Beats om de hoek is!
De muziek is haar leven want dat is er met de paplepel ingegoten, dus kan ze gewoon niet opgeven.
De laatste tijd staat de knappe Rafeal altijd te kijken hoe ze draait in de club van een afstandje. Wat moet hij toch van haar? De vrienden van Willow vinden het maar een stalker hoor.
Maar hij is wel een DJ, en misschien moet ze toch maar zijn hulp accepteren.
Maar is Rafeal wel te vertrouwen? En waarom is hij zo mysterieus? Heeft hij iets te verbergen?
De schrijfstijl van Chantal Claassen was zeer fijn en je vliegt er doorheen.
Het verhaal komt gelijk op gang en je leert de karakters ook meteen kennen.
De passie voor de muziek spatte van de pagina's af! Ook de wat zwaardere lading werd goed omschreven.
Al om al een zeer goed feelgood verhaal!
Dit is een deel 1 en ben zeer benieuwd naar de rest van de serie als die wordt uitgebracht .
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dus ga hem halen of bestellen en heel veel leesplezier gewenst!
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit boek mocht recenseren.
Maar hij is wel een DJ, en misschien moet ze toch maar zijn hulp accepteren.
De schrijfstijl van Chantal Claassen was zeer fijn en je vliegt er doorheen.
Het verhaal komt gelijk op gang en je leert de karakters ook meteen kennen.
Al om al een zeer goed feelgood verhaal!
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dus ga hem halen of bestellen en heel veel leesplezier gewenst!
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit boek mocht recenseren.