Heerlijke romance
Review Tijd
Van Loft books mocht ik het e-book How to break my heart lezen. Dit is wat ik ervan vond.
Het gaat over Eva, zij runt een eetcafé in het dorp waar je overheerlijke donuts kunt halen.
Maar dan komt miljardair Aston, de broer van haar beste vriendin, naar het dorp toe omdat ze moeten samenwerken.
DE Aston die haar hart gebroken had toen ze 16 was.
Als dat maar goed gaat..
Durft ze het aan? Of houdt de samenwerking op?
Dat lees je dus in dit boek.
Dit was mijn kennismaking met deze auteur.
Ik moet zeggen dat het plot waarom ze een gebroken hart had maar zeer matig. Van een mug een olifant gemaakt. Laten we zeggen.
Dus vooral in het begin snapte ik echt niet waarom ze zo deed. Maar ja, iedereen reageert natuurlijk anders.
Naarmate het verhaal op gang kwam las het steeds vlotter weg. De schrijfstijl is fijn dus je vliegt erdoorheen. Ik had daarom ook dit boek zo uit.
De kille Aston heeft het ook niet makkelijk dus voelde soms echt wel met hem mee. Ookal was ik het soms niet eens met hoe hij communiceerde.
Hetzelfde met Eva, zij kon soms wat kinderachtig reageren.. ookal snapte ik wel waar ze beide vandaan kwamen.
Maar de tension tussen die twee was goed te voelen en daar houd ik wel van. Hoe die twee om elkaar heen danste maakte het verhaal ook een stuk leuker. Er zitten ook karakters in waar je een hekel aan krijgt. Dat heeft de schrijfster goed gedaan om deze emotie voor elkaar te krijgen.
Dus ook met wat kritiek puntjes las het zeer vlot weg en zeker een aanrader voor als je een lekkere vlotte romance wilt lezen.
Ik ben zeer benieuwd wat ze nog meer in petto heeft.
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dankjewel Loft Books voor dit recensie exemplaar.
DE Aston die haar hart gebroken had toen ze 16 was.
Als dat maar goed gaat..
Durft ze het aan? Of houdt de samenwerking op?
Dat lees je dus in dit boek.
Dit was mijn kennismaking met deze auteur.
Ik ben zeer benieuwd wat ze nog meer in petto heeft.
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dankjewel Loft Books voor dit recensie exemplaar.