Wauw ! Gruwelijk goed!
Review Tijd
Van LS uitgeverij mocht ik 'Vroeger woonden wij hier' lezen, en dit is wat ik ervan vond.
Het gaat over Eve, zij en haar partner Charlie knappen huizen op. Ze hebben een oud huis voor een spotgoedkope prijs kunnen kopen, en ze zijn er helemaal blij mee.
Maar dan belt er op een avond een man aan met zijn gezin. Hij heeft hier vroeger gewoond en wilt het graag aan zijn gezin laten zien. Eve besluit om ze eventjes binnen te laten, maar als ze na een tijdje weg willen gaan begint het hard te sneeuwen en is de enige brug van het dorp afgesloten. Eve en Charlie laten ze maar een nachtje slapen in hun huis, want tja, je kunt het gezin moeilijk wegsturen in een sneeuwstorm. Maar terwijl het gezin er is beginnen er rare onverklaarbare dingen te gebeuren... En waarom vertrekt het gezin niet gewoon de volgende dag? Maar zodra Charlie verdwijnt, raakt Eve in paniek.
Zou het allemaal in haar hoofd zitten?
Charlie is altijd degene die het nuchter bekijkt, lukt dat Eve ook?
Of er is meer aan de hand?
En het gezin heeft ook telkens een smoesje om niet weg te gaan.
Zouden hun er iets mee te maken hebben?
Dat lees je dus allemaal in dit boek.
Het is een horror verhaal en heerlijk voor nu in deze winterse maanden te lezen!
Ik vond het fantastisch gruwelijk.
Het verhaal begint gelijk en je voelt de onheilspellende vibe. Het bouwt zich op en je blijft op het puntje van je stoel zitten.
Dit boek heb ik dan ook in een paar uur uitgelezen. Ik kreeg er geen genoeg van!
En ja er zaten wat enge momenten in, vooral omdat ik ook alles visualiseer en geluid erbij bedenkt.
Maar grandioos gedaan! Stukje bij stukje krijg je wat informatie tussendoor maar het zijn losse flarden. Dus je weet in begin niet wat je ermee moet. Maar dan, het einde. Jeetje wat goed! En er zijn nog steeds vragen die onbeantwoord blijven. Maar dat is altijd met horror.. je komt middenin een verhaal wat geen begin maar ook geen einde heeft....
Zeker een aanrader om te lezen. En dit boek wordt momenteel ook verfilmd!
Ik heb dit boek 5 sterren gegeven. Het kon ook niet anders omdat ik er zo goed doorheen vloog. Kon het boek gewoon niet wegleggen.
Dankjewel LS uitgeverij voor dit recensie exemplaar.
Zou het allemaal in haar hoofd zitten?
Charlie is altijd degene die het nuchter bekijkt, lukt dat Eve ook?
Of er is meer aan de hand?
En het gezin heeft ook telkens een smoesje om niet weg te gaan.
Zouden hun er iets mee te maken hebben?
Dat lees je dus allemaal in dit boek.
Ik vond het fantastisch gruwelijk.
Zeker een aanrader om te lezen. En dit boek wordt momenteel ook verfilmd!
Dankjewel LS uitgeverij voor dit recensie exemplaar.