Dit was een heerlijke feelgood met een winters sfeertje!
Review Tijd
Van Dutch Venture Publishing mocht ik het boek: Een contract vol liefde lezen van Lindi Melse.
Het gaat over Bibi en zij komt per ongeluk terecht in een bejaardenhuis waar ze een kamer mag huren. Ze werkt in een advocaten bureau als secretaresse, hoewel ze eigenlijk wel hogerop wilt gaan.
Door de drukte van het werk en haar privé leven waarin ze een knappe vreemdeling tegenkomt, heeft ze een hele belangrijke mail over het hoofd gezien en dreigt het advocatenbureau uit het pand gezet te worden.
Lukt het Bibi om ervoor te zorgen dat ze mogen blijven?
Krijgt ze hulp uit een onverwachte hoek?
En bloeit er iets met die knappe vreemdeling?
Dat lees je dus in dit boek: Een contract vol liefde.
Wat was dit een heerlijke feelgood!
Ik heb echt zo genoten van dit boek.
Ik houd ervan als er bejaarden in een verhaal zitten die ook nog eens een grote rol gaan spelen in het boek. Die humor en die jeugdigheid die ze voelen. Heerlijk!
Ook was het een perfect balans tussen de spanning en romance. Ik heb nog wel eens dat een feelgood net te weinig prikkels veroorzaakt, maar bij deze bleef je lezen om te weten wat er ging gebeuren. Ook met de sideline story bleef je geïnvesteerd omdat het telkens terugkwam in plaats even snel benoemen. (Wat soms dus gebeurd in een boek) en op het einde kwam alle verhaallijnen mooi bij elkaar. Geweldig!
De schrijfstijl is vlot en het las heerlijk door. Ook de korte hoofdstukken is altijd een pluspunt.
Lindi Melse stelt je dus absoluut niet teleur met dit verhaal. En dit was haar debuut! Een heerlijk verhaal met een winters sfeertje.
Dus ik raad je zeker dit boek aan en ik kon niet anders dan dit boek 5 sterren te geven.
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit boek mocht recenseren.
Lukt het Bibi om ervoor te zorgen dat ze mogen blijven?
Krijgt ze hulp uit een onverwachte hoek?
En bloeit er iets met die knappe vreemdeling?
Dat lees je dus in dit boek: Een contract vol liefde.
Wat was dit een heerlijke feelgood!
Ik heb echt zo genoten van dit boek.
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit boek mocht recenseren.