Niet voor mij..
✨️ Review Tijd ✨️ blogtour.
Voor deze blogtour mocht ik het boek Ongeschreven Wetten lezen, van Jennifer Jay. Een dark romance.
Het gaat om Chloé, zij heeft veel in haar leven meegemaakt en om daarvan te ontsnappen moet ze dat leven verlaten..
Sam is een maffiabaas en ziet haar ineens in het café van een goede vriend.
Hij kan haar niet met rust laten.
Maar er is een waarheid die nog verscholen is. Kan Sam het ontrafelen?
En wraak nemen?
Of is er teveel gebeurd..
Dat lees je dus in dit boek.
Zoals altijd: lees vooral even de triggerwarnings van te voren.
Het is een heftig lijstje.
Het begint goed en heftig.
En door dat alles wil je doorlezen. Kijken wat er gaat gebeuren.
Dan ontmoet je de love interest en denk je; jaaa leuk voor Sam. (Sam is een side karakter in 'strijdlust' . En heeft nu een eigen boek gekregen) je kunt dit gewoon los van elkaar lezen. Hoewel het natuurlijk leuker is als je het ander boek eerst gelezen hebt.
Ondanks de heftige gebeurtenissen kreeg ik niet echt een band met haar.
Met Sam wel wat meer.
Op een gegeven moment wordt het geheim ontrafeld dat ze
spoiler alert
Half broer/half zus zijn.
En ze gaan gewoon door met de relatie.
Dat niet alleen.. hun vrienden aan beide kanten vinden dit ok en hebben hier totaal geen moeite mee. Iedereen juichte het ook toe. En daar kon ik me echt niets van voorstellen. Dat niemand iets van een tegenwoord had.
Na dat dit bekend werd in het boek heb ik echt met moeite doorgelezen. Ook de spice heb ik gescand want kon het niet meer lezen.
En voordat je zegt; ja maar dit wist je van te voren? .. uhm nee.. ik dacht dat de halfbroer/halfzus te maken had met de misbruik van ouder/kind. Niet dat dit een love interest zou zijn..
Als het niet bloedverwant was zou ik het wel kunnen lezen maar dit vond ik gewoon niks.
Het verhaal pakte me wel maar miste gewoon net iets meer gruwelijkheden. Het werd snel afgehandeld of te weinig details dus daar had ik wel wat meer van willen lezen.
En door dit alles heb ik toch echt dit verhaal 2,5 sterren gegeven.
Dankjewel Jennifer dat ik dit boek heb mogen lezen en recenseren.