Geweldig boek!

Janneke 01 december 2025
Review Tijd Blogtour.

Van Dutch Venture Publishing mocht ik meedoen aan de blogtour van 'Onder de roos.' Dit is wat ik ervan vond.

het verhaal gaat over Ella, zij is net verhuisd en gestart op een nieuwe school. Ze heeft al wat vrienden kunnen maken en houdt zich uit de buurt van het populaire groepje wat zich 'Onder de roos' noemt.
Alhoewel dat moeilijk wordt wanneer er iemand van de populaire groep haar uitnodigd voor een mysterieus feest waar niemand anders bij mag zijn dan alleen de groep..
Maar dit had ze niet verwacht; ineens is zij 100 jaar terug in de tijd gegaan bij kasteel Amerongen. Hoe is dit mogelijk?
Kan ze nog wel terug gaan naar haar eigen tijd?
Gelukkig heeft ze veel kennis over het kasteel en de geschiedenis dus misschien komt dit allemaal goed van pas.
En ze ontmoet daar iemand waarmee ze het goed kan vinden. Kan ze haar geheim achterhouden? Of heeft iedereen het gelijk door?

Dat lees je dus in dit boek 'Onder de roos. '
Ik vond het een super mooi verhaal.
De schrijfstijl was fijn en ik vond het heel leuk dat de taal van 100 jaar geleden erin verwerkt zat. Zodat je je ook echt in die tijd waande.

In het verhaal gaat het over vriendschap, jezelf accepteren, zijn wie je wilt zijn, maar ook hoe moeilijk het is om geaccepteerd te worden door de maatschappij.
Ondanks dat er wat heftige onderwerpen aanbod komen leest het zeer makkelijk weg en voelt het niet zwaar. Je leeft mee met de karakters en voelt ook echt wat ze meemaken.
Ik ben zeer blij dat wij in een tijd leven waarin we meer open minded zijn.
Alle karakters zijn zeer sterk omschreven en passen goed in het verhaal.

Ik moet zeggen dat je voelt dat dit boek met veel passie, bloed zweet en tranen is geschreven. Hier is goed over nagedacht en zeer goed uitgewerkt. Dit vond ik het beste boek dat ik van Jen heb gelezen. Ook bij het dankwoord kreeg ik tranen in me ogen.

Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit boek heb mogen recenseren voor de blogtour. Ik heb dit boek 4,5 sterren gegeven.

Meer recensies van Janneke