Leuke feelgood!
Review Tijd
'Check-in voor de liefde' heb ik mogen lezen en dit is wat ik ervan vond.
Het gaat over Imke, zij heeft een B&B in het Friese dorp Molendoarp.
Op een dag komt er een mysterieuze man (Sivert) inchecken. Hij zit verborgen onder een cowboy hoed, cowboy laarzen, en een zonnebril.
Hij checkt in voor een kamer voor 8 weken. En dat in de laatste paar weken van het jaar... en dan dat accent...
Dave Wilson is een populaire zanger en moet een tijdje low profile houden om onder de roddelpers uit te komen. En waar anders kan je dat doen dan in een B&B in een Fries dorpje waar de internet connectie er ook vrijwel niet is...
Imke leeft namelijk 'unplugged' en vindt dat de gasten dat ook heerlijk kunnen vinden.
Maar kan Dave wel zijn geheim voor zichzelf houden?
Zeker nu er meer gevoelens bij kijken.
Hij wil haar helpen met de B&B, maar wilt Imke dat wel?
Of wilt ze liever alles zelf doen dan deze grumpy en mysterieuze man in haar leven te laten?
Dat lees je dus in dit boek: Check-in voor de liefde.
Ik vond het heel leuk en verrassend boek. Er zitten diepere lagen in en heb ook een paar keer wat tranen moeten laten.
Dave is meer dan wat we zien en zodra we langzaam meer over hem te weten komen, heeft hij echt een plekje in mijn hart gekregen. Ook de ouders van Imke waren heel hartverwarmend en dat voelde je door de pagina's heen. De liefde voor haar dochter en voor haar zus was geweldig om te lezen.
De schrijfstijl is fijn en na dit boek heb ik ook echt zin gekregen in de kerstsfeer!
Vaak rond het begin van het boek weet ik ongeveer al wat mijn rating gaat zijn. Door de leeservaring. Maar halverwege kwamen de diepere lagen en daardoor is mijn rating wat omhoog gegaan, het had me verrast dat er toch veel meer schuilde achter hem dan dat je in begin leest. (En ja is vaak zo natuurlijk, maar nu was er een extra laag bijgekomen vond ik waardoor ik verrast was.)
Dus ga vooral dit boek halen. Ga hem lezen en ik wens je veel leesplezier.
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit e-book mocht recenseren.
'Check-in voor de liefde' heb ik mogen lezen en dit is wat ik ervan vond.
Het gaat over Imke, zij heeft een B&B in het Friese dorp Molendoarp.
Maar kan Dave wel zijn geheim voor zichzelf houden?
Zeker nu er meer gevoelens bij kijken.
Hij wil haar helpen met de B&B, maar wilt Imke dat wel?
Dat lees je dus in dit boek: Check-in voor de liefde.
Dus ga vooral dit boek halen. Ga hem lezen en ik wens je veel leesplezier.
Ik heb dit boek 4 sterren gegeven.
Dankjewel Dutch Venture Publishing dat ik dit e-book mocht recenseren.