Tommy En de Archenon Trofee

Janneke 24 oktober 2025
Review Tijd
Blogtour.

Vandaag is het mijn dag voor de blogtour van 'Tommy En De Archenon Trofee' van Roy Ramakers.

Het gaat over Tommy, hij is een 12 jarige jongen en hij is een echte dromerd.
Op een nacht terwijl hij slaapr wordt hij bezocht door deugden ( kleine elf achtige wezens) en geven hem wat informatie en soort van missie.
Wat blijkt; hij is de nieuwe Aardehoeder.
En dat vereist natuurlijk veel verantwoordelijkheidheden en is niet zonder gevaar.
Er is een dwaze koning die de macht naar zijn bol heeft laten stijgen, en moet gestopt worden.
Ondertussen leert hij ook nieuwe mensen kennen en krijgt hij bondgenoten. Maar kan hij ze allemaal wel vertrouwen?
Lukt het hem om de koning te stoppen?
En wat is er toch met de Archenon Trofee?

Dat lees je dus allemaal in dit boek.
Perfect voor jonge lezers die een beginnende fantasy willen lezen met een vleugje spanning!
Ook zit er wat rouwverwerking in, de kracht om naar jezelf te luisteren en in jezelf te mogen geloven. Want je mag er zijn.
Dat vond ik mooi dat het erin verwerkt zat.

Het verhaal wordt in de derde persoon verteld waardoor ik het lastig vond om erin te komen en te blijven. Het was voor mij net iets te afstandelijk. Maar het was zeker een mooi verhaal!

Ik heb deze 3 sterren gegeven.

Nogmaals dankjewel Roy Ramakers dat ik dit ebook heb mogen lezen en mee mocht doen aan de blogtour.

Meer recensies van Janneke