Very bad kings

Janneke 24 oktober 2025
Review Tijd

Ik heb Very Bad Kings gelezen van Jane S. Wonda en dit is wat ik ervan vond.

Het gaat over Mable, zij heeft een beurs gekregen om te gaan studeren aan de universiteit Kingston tussen alle rijkelui. Maar de rijkelui moeten de mensen niet die een beurs hebben want dat zijn armoeizaaiers en hebben het niet verdiend dus moeten ze weggepest worden.
Er zijn 4 kings. (Eigenlijk 5) en zij hebben de touwtjes daar in handen. Ze bedenken dus een spel om de mensen met een beurs weg te pesten.
Mable krijgt zelf 1 regel van een meid wat lijkt goede bedoelingen te hebben; ga nooit te bed met de kings ookal zijn ze zo onweerstaanbaar.
Maar ja, regels zijn er om verbroken te worden.....

Lukt het Mable om het hele semester op school te blijven zitten?
Of bedenkt ze een plan om hun te stoppen zodat ze verder kan studeren?
En lukt het haar wel om die ene regel niet te verbreken?

Wat was dit een fantastisch goed boek zeg! De schrijfstijl was vlot, de spice was spicing en de smut was smutting! Holy moly... ik heb dit boek ook binnen 24 uur uitgelezen want kon gewoon niet stoppen!
Wel heb ik me geƫrgerd aan Mable's beslissingen soms maaaaarrrrr, dit boek moet ook geschreven zijn tijdens de ovulatie want alleen dan kan je de beslissingen snappen! Hahahaa

Dit boek heb ik 4,5 sterren gegeven. Ik raad je zeer zeker dit boek aan, dus hup naar de boekhandel of bestel hem online!

Dankjewel Zomer & Keuning dat ik dit E-book heb mogen recenseren.

Meer recensies van Janneke