Advertentie

Zonder zintuigen – Ed James

Een al wekenlang vermiste vrouw wordt zwaargewond langs een autoweg teruggevonden. Ze praat niet en is erg vermagerd. De politie tast volledig in het duister. Wat is er met deze vrouw gebeurd? Wanneer enkele dagen later opnieuw een vermiste persoon in verwarde toestand wordt aangetroffen, blijkt al snel dat er een macaber spel wordt gespeeld met de zintuigen van de slachtoffers…
Inspecteur Aidan Corcoran en forensisch psycholoog Marie Palmer moeten samenwerken om de zaak tot een goed einde te brengen. Als niet veel later nog een vrouw wordt vermist, beseffen ze dat werkelijk elke seconde telt. Welk motief heeft deze ontvoerder?

Zonder zintuigen is het ijzersterke eerste deel in een nieuwe reeks met Aidan Corcoran en Marie Palmer in de hoofdrol. Het boek leest prettig door de korte hoofdstukken die geschreven zijn vanuit wisselend perspectief. Dit zorgt voor een mooie opbouw van het boek dat tot eind toe blijft boeien. Hou je van een spannend verhaal met sterke personages die goed beschreven worden, dan is dit een boek voor jou. En hoe fijn is het dan om te weten dat er nog meer delen aan komen!

Uitgever: harpercollins.nl

Reacties op: Laat deel twee maar komen!

26
Zonder zintuigen - Ed James
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners