Slapeloze nacht!
In een woord: Woah! Ik was nog niet bekend met deze reeks, maar ik weet nu zeker dat ik de andere delen ook ga lezen. In het eerste hoofdstuk dacht ik wel: wat wordt dit voor een platvloers verhaal, maar gaandeweg kon ik het boek niet meer wegleggen. Tuurlijk, er staan redelijk wat expliciet verwoorde scènes in, maar die zijn niet vervelend om te lezen. Je leeft echt mee met hoofdpersonages Rhett en Laurel dat je echt in het verhaal gezogen wordt.
Ik vind het van de schrijver erg mooi beschreven hoe deze relatie is ontstaan. Doordat ze de ene keer vanuit het perspectief van Laurel schrijft en de volgende keer uit het perspectief van Rhett, merk je ook van beide de afwegingen en twijfels die sommige dingen oproepen en kun je je goed verplaatsen in het hele verhaal. Hoe verder het verhaal zich ontwikkeld hoe meer liefdes scènes er in voor komen, maar omdat je al zo in het verhaal zit, is dat totaal geen probleem. Het maakt het ook wel weer spannend!
Kortom: een heerlijk verhaal, welke ik in 1x heb uitgelezen (midden in de nacht). Op naar de volgende (en voor mij vorige) delen!