Erg mooie dark romance

Joyce Joyce
23 mrt 2025

Via Stefanie van Mol kreeg ik de kans om het boek ‘Dylan’ te lezen, deel 1 in the boys of Brooke Hollow Academy. Dit boek is al in het Engels verschenen, maar wordt ook in het Nederlands uitgegeven onder haar pseudoniem Stacy Stone.

Vanaf bladzijde 1 was ik al fan! Op bladzijde 1 leer je Skye kennen en je denkt: ach ja nieuw meisje op een universiteit. Maar gaandeweg kom je er toch achter dat ook zij heel veel lagen heeft!

Oef en dan de andere hoofdpersoon: Dylan, of zoals Skye hem leert kennen, Blade. Alleen al de verwarring die zich afspeelt in hoofdstuk 1 was echt smullen. En dat ging maar door in de volgende hoofdstukken!

Ik heb al wel eerder Dark Romance gelezen en ook dit boek is een pareltje in dit genre. Het bevat liefde, ongemak, maar ook geweld en soms donkere acties van vooral mannelijke personages in dit boek. Het zijn echte alfa mannetjes! Heerlijk!

Aan het einde van het boek kwam er nog een twist die ik ergens wel verwacht had, maar des te leuker was om te lezen. Als het dan ook nog eindigt met een cliffhanger, wil je niet anders dan deel 2 heel, maar dan ook heel snel lezen!!

Meer recensies van Joyce