Geweldig!

Joyce 08 mei 2025
Ondanks dat dit het eerste boek van Deirdre is die via April Books het licht ziet, is het niet het eerste boek van Deirdre. En ook niet het eerste boek van haar hand dat ik lees. Haar eerdere twee boeken heb ik ook gelezen, of nou ja gelezen: verslonden kan ik beter zeggen!

En die trend zet ze door in dit boek. Ook dit boek heb ik vanaf bladzijde 1 verslonden. Deirdre heeft zo’n meeslepende schrijfstijl dat je alsmaar de bladzijde wil omslaan om achter het verhaal te komen. Maar eigenlijk wil je ook niet verder, omdat je eigenlijk niet wil dat het verhaal eindigt.

De hoofdpersoon Ava heb ik direct in mijn hart gesloten. Je merkt direct dat ze geen gemakkelijk leven heeft of heeft gehad en ik voelde direct medelijden. Maar ook met Cole, tegen wie ze in het begin opbotst, voelde ik een klik. Beide personages worstelen met verschillende dingen en je merkt gewoon dat ze daarin alleen elkaar kunnen helpen. Ze zijn de yin en yang van elkaar, ze houden elkaar in evenwicht. Dit heeft Deirdre zo mooi weergegeven.

Deirdre verdient ook met dit boek weer een super podium en ik hoop dat mensen door deze recensie niet alleen dit boek, maar ook haar eerdere boeken gaan lezen!

Meer recensies van Joyce