Smullen!
Ooo, wat heb ik toch weer van dit verhaal genoten! De voorganger van dit verhaal, Levendige liefde, was ook al zo’n fijn verhaal en die trend zet Jaimy in dit boek door.
Sjoerd als personage leer je al deels kennen in het vorige deel, en ik had toen al wel het idee dat er meer in hem zat. Gelukkig heeft Jaimy zijn verhaal ook verder uitgewerkt, waardoor we Sjoerd nog beter hebben leren kennen.
Doordat er gebruik wordt gemaakt van wisselende perspectieven, leer je ook Ashley als personage kennen. Ondanks dat het verhaal niet super lang is en er ook wel het een en ander in gebeurd, heb ik totaal geen idee gehad dat het vlakke personages waren. Nee, ze hadden juist een goede diepgang.
Het verhaal zelf was goed opgezet en ik werd er goed in meegenomen. Een kleine opmerking on the side: ik vond de overgang van Sjoerd naar monogaam uiteindelijk wel heel snel gemaakt. Misschien is het echt een kwestie van if you know, you know...
Maar dat was ook echt het enige! Voor de rest heb ik heerlijk gesmuld van dit mooie liefdesverhaal!