Goed debuut
Ondanks dat ik zeker kon merken dat het een debuut boek was, heb ik zeker van het verhaal genoten.
Het verhaal houdt je goed vast, omdat je wil weten wat er precies in het verleden van Norah is gebeurd en hoe alles nu met haar leven in Friesland samen hangt. Doordat er flashbacks in geschreven zijn die verband houden met Norah haar verleden, kom je dit verhaal beetje bij beetje te weten.
Angelien Pot weet de spanning goed in het verhaal te schrijven. Al had ik op een gegeven moment wel door hoe alles in elkaar stak, toch was het leuk om te lezen hoe Angelien dit vormgegeven heeft.
Qua hoofdpersoon vond ik Norah af en toe wel wat naïef, maar misschien dat dit ook wel goed in het verhaal paste. Anders was alles zo uitgekomen.
Een verhaal dat uiteindelijk een mooi einde heeft, genoeg leesspanning kent en zeker de moeite waard is. Een goed debuut, wat er voor zorgt dat ik zeker nog wel meer wil lezen van Angelien!