Heerlijk!

Joyce 21 november 2025
Alleen het idee al van Secret Santa vind ik erg leuk! Dat Manon Borgen daar ook nog een soort grumpy x sunshine verhaal om heen heeft gevlochten is alleen maar geniaal.

Het leuke, en iets wat ik in eerste instantie niet had verwacht, is dat Rens en Jenn hun lootje niet helemaal aan de standaard verwachtingen voldeed. Dit maakt dat het verhaal af en toe kleine plottwists had die ik niet van te voren kon voorspellen.

Door de personages ook nog wat diepte te geven door de families er in te betrekken, zorgt er voor dat het niet een verhaal is dat niveau Hallmark heeft. Ik ben gek op Hallmark maar een verhaal met meer diepgang is toch fijner om je in te verliezen!

Een heerlijk boek en een grote dank je wel aan @aprilbooks.nl dat ik hem mocht lezen!

Meer recensies van Joyce