Verslonden!

Joyce Joyce
4 mrt 2024

Ook dit boek heb ik vliegensvlug uitgelezen. Suzanne schrijft op zo’n manier dat ik door de hoofdstukken heen vloog (hihi met veel vleugelslag). Ze neemt je echt bij de hand en leidt je door het verhaal van Alessa en Matthew heen. En wat gebeurde er ook weer veel tussen hen twee in dit verhaal.

In het eerste deel had ik Matthew, ondanks sommige van zijn beslissingen, al in mijn hart gesloten. Dat gevoel is in dit deel alleen maar meer versterkt. Wat is Matthew een lieverd! Iedereen verdiend een Matthew in zijn leven. Omdat je in dit deel Matthew in zijn thuisland mee maakt en ook zijn inner circle leert kennen, leer je Matthew ook beter kennen. En wat is het eigenlijk een grote knuffelbeer.

Alessa is echt een bad ass girl. In het eerste deel was ik al plaatsvervangend trots op haar hoe ze haar problemen te lijf ging, en dat heeft ze verder uitgebouwd in dit deel. Tornado Alessa is als bijnaam ook perfect gekozen, ze deinst niet voor dingen terug als het haar echt aan het hart gaat.

Als liefhebber van Amerika vond ik het leuk dat de setting in dit land was. Door toch de link met Nederland te houden met Alessa en Eastbay Real Estate Amsterdam, heeft Suzanne voorkomen dat het te ‘Amerikaans’ wordt.

Het verhaal tussen Alessa en Matthew is nog niet voorbij. Ik kan niet wachten op het derde deel!

Meer recensies van Joyce