Slow burn ten top

Joyce Joyce
26 apr 2024

Weet Jackie te ontsnappen uit de hel die Stijn heet?

Deze aankondiging zorgt er toch al voor dat je dit verhaal wilt lezen? Deze aankondiging deed MH Books dan ook voor dit boek, wat mij direct triggerde om hem te lezen.

Ik ben een groot fan van slow burn romance, maar wist niet precies wat ik me dan bij dit verhaal moest voorstellen. Ik had zelfs een thrillerachtig kantje verwacht. Nu is dit boek zeker op bepaalde punten spannend, maar deze thriller kant voert niet de boventoon. Vooral de vlucht van Jacqueline (Jackie) staat centraal en hoe ze een nieuw leven opbouwt. Dat ze daarbij hulp krijgt van bepaalde mensen waar ze het niet van verwacht, zorgt voor een extra dimensie in dit verhaal.

Dit verhaal heb ik, ondanks dat het een slow burn is, in één ruk uitgelezen! Eve houdt de spanning zo goed vast, door af en toe te switchen van perspectief. Halverwege het boek miste ik nog wel eens het perspectief van de moeder van Jackie. Achteraf is dat heel begrijpelijk. Waarom? Daarvoor mag je dit heerlijke boek gaan lezen! Maar dat je achteraf het boek met een goed gevoel sluit, kan ik je wel vertellen. Al heb ik bij sommige stukjes ook echt wel even een brok moeten wegslikken.

Hou je van een goede slow burn, dan is dit echt een verhaal voor jou!

Meer recensies van Joyce