Volgeboekt

Judith (juf-judith) 15 augustus 2025
Felicia is schrijfster en een regelmatige gast in de talkshow van haar vriend Joris. Haar zus is een jaar geleden overleden en sindsdien heeft ze een writersblock. Joris vraagt haar als vaste gast en verslaggever mee te gaan naar Oerol op Terschelling voor de talkshow Oerol-live. Als Felicia op Terschelling aankomt blijkt er geen hotelkamer meer te zijn en wordt ze ondergebraxht bij 'Books en Breakfast', een B&B en boekwinkel op het eiland. De eigenaar ontvangt haar nors, maar dit blijkt door vooroordelen te komen.

Mooiste quotes:
Als je op een vuurtoren staat, kun je alles beter in perspectief zien...... Vuurtorens geven je een andere blik, zorgen ervoor dat je even boven alles uitstijgt en je eigen leven weer beter voor je ziet. Welke kant je precies op wilt navigeren.

Een boek dat je leest met daarnaast een kladblok om alle nieuwe boeken ideeën op te schijven, dat is Volgeboekt. Naast de vele boekverwijzingen is er ook een vleugje mysterie. Door de vlotte schijfstijl lees je dit boek heerlijk weg. Daarnaast vond ik het rouwproces van de beide hoofdpersonen mooi omschreven.

Meer recensies van Judith (juf-judith)