Een sfeervol kerstverhaal verpakt in het mooiste inpakpapier.
Een kerstdans voor de koning
Paul Biegel
Linde Faas
@gottmerkinderboeken
@lmbooks.be bedankt voor dit pareltje
Een sfeervol kerstverhaal verpakt in het mooiste inpakpapier.
Een verhaal van meesterverteller Paul Biegel met magische illustraties van @lindefaas_illustration. De kaft, de schutbladen, elke pagina is betoverend mooi. Ik zou ze zo op kerstballen in mijn boom willen.
Het is nog maar oktober wanneer een norse koning een kerstfeest wil. Zijn lakeien kunnen hem niet op andere gedachten brengen. "Morgen is het Kerstmis en ik wil een bijzondere kerstboom." Een danseresje dat langskomt, wordt opgetuigd met slingers, belletjes, kerstballen en een gouden piek op haar wijsvinger. Ze moet stilstaan op één been en mag niet dansen. Ook niet wanneer er rond haar gezongen of gedanst wordt.
"Een kerstboom staat doodstil!"
Maar of het danseresje dat wil en kan volhouden?
In de klas:
heerlijk voorlezen bij de
chronologie met de mooie illustraties
kleurgebruik: experimenteren met oliepastel en ecoline of waterverf
ontwerp je eigen kerstbal in FAASstijl
drama: we maken er een kerstvoorstelling van
#eenkerstdansvoordekoning #paulbiegel #lindefaas #gottmerkinderboeken #lmbooks #kerstboeken #leesplezier #leesmotivatie #leesbevordering #prentenboeken #kinderboeken #lekkerlezen #voorlezenisleuk #bookstagram #boekindeklas
Paul Biegel
Linde Faas
@gottmerkinderboeken
@lmbooks.be bedankt voor dit pareltje
Een sfeervol kerstverhaal verpakt in het mooiste inpakpapier.
"Een kerstboom staat doodstil!"
Maar of het danseresje dat wil en kan volhouden?
In de klas:
heerlijk voorlezen bij de