rasechte feelgood in een lieflijke Engelse badplaats

Dit was mijn eerste boek van Holly Martin. Deze bekende auteur heeft al meerdere series geschreven. "Zonnestralen boven Blackberry Beach" is deel 1 uit haar meest recente "Apple Hill Bay-serie". Ik heb het luisterboek beluisterd en dat luisterde als een trein, die je echt niet wilt stoppen.Ik vond het een fijn verhaal, niet te ingewikkeld, maar ontspannen en sfeervol met wat emoties en liefde.

Fern komt met haar hond Bones in Apple Hill Bay omdat ze meedoet aan een wedstrijd muurschilderen. Fletcher is haar tegenstander in de strijd om de winst van een flink bedrag. Fern doet mee om meer bekendheid te geven aan haar net opgestarte creatieve bedrijf. Ze wil van muurschilderen haar beroep maken. Fletcher doet mee om geld te verdienen voor zijn bedrijf Reloved. Zowel Fern als Fletcher hebben veel meegemaakt. Hun contact is goed, maar de angst vanuit hun verleden om echt serieus met elkaar te worden is erg aanwezig.

In de verhaallijn zie je dat zowel Fern als Fletcher een persoonlijke groei doormaken. De familiebanden en vriendschappen spelen een groete rol in hun leven. Holly Martin heeft een levendige, beeldende schrijfstijl,waardoor je als lezer ook geniet van de mooie omgeving, waar het verhaal zich afspeelt. De personages zijn goed uitgewerkt en ik vond ze sympathiek. Een fijne leesbeleving!

Meer recensies van KarinsBoekenparadijs