Een heerlijke, hartverwarmende en mooie mindful romance
Het is Franzi gelukt om haar droom waar te maken, samen met haar liefde Matteo heeft ze een café geopend aan de Oostzee. Wanneer ze zwanger raakt, beseft ze dat ze haar weggestopte verleden onder ogen moet komen en dat ze meer over haar overleden vader wil weten. Samen met haar zus Luna gaat ze op onderzoek, dat hen diep in de bossen voert. Zal het de zussen lukken te vinden wat hun vader voor ze heeft achtergelaten? Zouden ze ook hun eigen geluk vinden?
Mijn ervaring:
Wat een mooi, sfeervol en indrukwekkend verhaal. Patricia Koelle heeft een levendige, sfeervolle en fijne schrijfstijl, waardoor je gemakkelijk in het verhaal op gaat. Daarbij weet ze enorm veel gevoel, emotie en liefde in het verhaal te stoppen, waardoor het een prachtig en hartverwarmend verhaal is geworden. In dit verhaal, net als in deel één, komt de liefde voor de natuur en een tikkeltje spiritualiteit weer mooi tot zijn recht in de verhaallijn.
We volgen het verhaal van Franzi en Luna. Het zijn twee zussen die elkaar al negentwintig jaar niet gezien hebben. In het begin weet Patricia Koelle van beide personages een mooie inkijk te geven in hun huidige leven en de worstelingen die ze doormaken. Wanneer Franzi onverwachts zwanger raakt, besluit ze haar zus op te zoeken waardoor beide personages een indrukwekkende groei en transformatie doormaken. Naast de twee hoofdpersonages zijn ook de andere personages natuurlijk, realistisch en divers uitgewerkt.
Het familieverhaal van Franzi en Luna zit erg mooi in elkaar. Patricia Koelle weet erg veel diepgang in het verhaal te stoppen, doordat de gebeurtenissen van de twee zussen op indrukwekkende wijze zijn uitgewerkt. Ook hun gezamenlijke zoektocht, hun liefde voor de natuur en lang verborgen geheimen die de twee ontdekken zorgt voor een prachtig en boeiend verhaal dat je zonder twijfel weet te raken. In het verhaal weet Patricia Koelle prachtige levenslessen en boodschappen te verwerken. Dit in combinatie met de liefde voor de natuur en de soms spirituele boodschappen zorgen voor een mooie mindful romance die je van het begin tot het einde echt weet te vermaken.
Het geluk van het bos is een heerlijke, hartverwarmende en mooie mindful romance. Ditmaal volgen we het verhaal van de zussen Franzi en Luna, die complex en realistisch zijn uitgewerkt, diepgang krijgen en gedurende het verhaal een prachtige groei en transformatie doormaken. Daarbij weet Patricia Koelle ook de liefde voor de natuur en een tikkeltje spiritualiteit op passende wijze in de verhaallijn te verwerken. Hierdoor is het echt een mooi verhaal geworden met mooie levenslessen en boodschappen. Echt een aanrader deze serie
Mijn ervaring: