Een heerlijke, ontzettend leuke en hartverwarmende MM romance
Payne:
Veertig en net gescheiden, dakloos en geen idee wat zijn volgende stap is. Terug in zijn geboortestad, niets is zieliger dan dat en nu op zoek naar een kamer. De beste vriend van zijn broertje biedt me een kamer, in ruil voor huishoudelijke taken. Ik slik mijn trots in en neem het aanbod aan. Dit heb ik nodig. Ik heb het ook nodig dat Beau een shirt draagt. En die grijze joggingsbroek wegdoet, laat staan dat hij vergeet de deur helemaal te sluiten als hij zich in ongemakkelijke posities bevindt.
Beau:
Sinds dat mijn carrière van start is gegaan, heb ik nauwelijks tijd om te ademen, laat staan om mijn leven op orde te houden. Ik ben chaotisch, maar mijn huis is een puinhoop. Daarbij neem ik rare beslissingen en schrik ik hiermee potentiële dates af. Dus nu Payne terugkeert, biedt ik hem graag mijn logeerkamer aan onder de voorwaarde dat hij me helpt om datebaar te worden. Terwijl hij dat doet, kan ik ook gelijk mijn andere plan in werking zetten, zorgen dat ik die jeugdcrush voor Payne voorgoed verlies.
Mijn ervaring:
Wat een ontzettend leuke, hilarische en hartverwarmende romance. Saxon James heeft een levendige, vlotte en krachtige schrijfstijl en een heerlijk gevoel voor humor. Hierdoor is deze MM romance ook echt een fijne romcom waarvan je echt een goed gevoel krijgt.
We lezen het verhaal vanuit een dubbel perspectief van Payne en Beau. Beide personages zijn realistisch, leuk en heel verschillend van elkaar uitgewerkt. Saxon James weet ze beide zo neer te zetten, dat je zonder moeite met hen meeleeft en voelt. Het verhaal van Payne begint met een hele pijnlijke ontdekking dat zijn vriend al twee jaar vreemdgaat, waarop hij de scheiding aanvraagt en vertrekt. Hierdoor leef je direct met Payne mee en hoop je dat hij zijn geluk hervindt. Beau wordt erg leuk neergezet als een introverte en antisociale man die schrijver is van succesvolle fantasyboeken en hierdoor soms nog wat vreemd kan overkomen. Ik ben direct verzot op Beau en sluit hem dan ook zonder moeite in mijn hart, daarbij is het een goudeerlijk persoon die zijn gevoelens durft te delen.
De verhaallijn wordt op fijne wijze opgebouwd. Saxon James weet eerst beide personages goed neer te zetten, voordat ze aan hun huisgenotenplan beginnen. Vanuit daar ontstaat een heerlijk, grappig, onstuimig, vermakelijk en spicy verhaal, dat je door de vele wendingen en gebeurtenissen echt weet te boeien en te vermaken. Het is heerlijk, luchtig en fijn geschreven. Daarbij wordt naast de heerlijke hoofdverhaallijn van Payne en Beau en hun huisgenotenverhaal, de verhaallijn mooi aangevuld met de vriendschap van Marty en Beau, en ook Payne en zijn whatsapp vrienden die hem advies geven als zijn familie met zijn nichtjes. Tot slot wordt het verhaal op prachtige en hartverwarmende wijze afgesloten en geeft het een opening naar het tweede deel. Ik kan niet wachten...
Huisgenoten deal is een heerlijke, ontzettend leuke en hartverwarmende MM romance. Saxon James heeft een levendige, vlotte en luchtige schrijfstijl en weet veel humor in het verhaal te stoppen. De twee personages zijn erg goed uitgewerkt waardoor je gemakkelijk met hen meegaat in deze leuke, onstuimige, grappige, spicy en fijne verhaallijn. Voordat je het weet ben je door het verhaal heen gevlogen. Ik kijk ontzettend uit naar deel twee.
Beau:
Mijn ervaring: