Leuke feelgood
											Als Emma halsoverkop besluit Nederland te verlaten, heeft zus Lois zo haar bedenkingen. Aangekomen in Karinthië landt Emma meteen met haar beide voeten op de grond. De scepsis van de dorpsbewoners is groot, haar b&b is bouwvalliger dan verwacht en de concurrent is een geduchte tegenstander / gevoelloze kwal.
Susan Muskee schrijft luchtig, gebruikt veel metaforen en laat zien dat vrouwen zonder man ook hun mannetje kunnen staan.
Hou je van drama, humor, warmte, gezelligheid, vriendschap, een nestje kittens en een vleugje romantiek? Dan is dit boek op je lijf geschreven.
Een leuke feelgood van Nederlandse bodem; wel wat voorspelbaar en weinig verrassend. Toch heb ik van harte genoten van Susan haar lichte pen die het verhaal vrolijk en sterk weet neer te schrijven.
Ik vroeg me lange tijd af wie Dieter van pg. 37 was... mijn nieuwsgierigheid werd lang op de proef gesteld! Op het einde komt dit gelukkig ter sprake.
Bedankt voor het #recensieexemplaar @vbkbelgie
Bedankt voor het #recensieexemplaar @vbkbelgie