Eerste kennismaking. Fijn boek maar niet laaiend enthousiast
Wat gebeurt er als je 's nachts gaat slapen op je woonboot en 's morgens bij het ontwaken ergens rond dobbert op de open zee; zonder voorzieningen, zonder noodplan maar wel in aanwezigheid van een wildvreemde...
Realistisch is het boek absoluut niet (understatement van het jaar) doch weet O'leary de personages zo te vormen dat je Lexi en Zeke al snel in je hart sluit.
Beiden hebben ze wat mentale bagage mee en stilaan leren ze elkaar kennen en waarderen, durven ze hun gevoelige en onzekere kant te laten zien en is er een openheid die de deur opent voor iets dat misschien wel ware liefde heet?
Toch gebeuren er een aantal onvoorziene dingen, geen enkel sprookje kan enkel zoetsappig zijn, die het verhaal net wat spannender maken.
Het boek werd uiteindelijk mooi afgerond, toch was de weg naar het einde wat rommelig.
Het was mijn eerste kennismaking met deze auteur. Ik weet nog niet goed welke mening ik nu moet vormen op basis van een boek. Het is geen absolute yes maar ik vond pas in een #minibieb #totsnel en ben zeker geprikkeld om dat boek in de toekomst te lezen.
Bedankt voor het recensieboek @vbkbelgie
Bedankt voor het recensieboek @vbkbelgie