Matig boek dat mijn verwachtingen niet inlostte
Hayes heeft een prettige schrijfstijl en het verhaal wordt vanuit 2 perspectieven en een verleden vertelt. De korte hoofdstukken zorgen ervoor dat je het boek binnen no-time uit leest.
Het verhaal komt langzaam op gang en de situatie wordt zo omschreven dat je de dominostukjes zonder al te veel onzekerheden een voor een voelt vallen.
Hierdoor vond ik het boek niet heel verrassend. Graag had ik meer mysterie of plottwists gezien. Naar het einde toe bouwt de spanning op en komen er toch nog enkele verbazingwekkende zaken aan het licht; een mooie afsluiter maar ik had helaas meer verwacht.
De personages zijn heel oppervlakkig uitgewerkt voor een psychologische thriller en dit maakte dat hij niet onder mijn huid kroop. Ik had weinig voeling of sympathie met eender welk personage.
Bedankt voor het #recensieboek @vbkbelgie en #lsamsterdam
Bedankt voor het #recensieboek @vbkbelgie en #lsamsterdam