Een mooi verhaal over intermenselijke relaties

leesbeestje123 leesbeestje123
18 mrt 2026

Na mijn enthousiasme over 'Als scheuren in de aarde' was ik ontzettend benieuwd naar het tweede boek van Clare Leslie Hall. Ook in dit boek staan menselijke relaties centraal.

Het verhaal wordt verteld in meerdere tijdlijnen: het heden, vier maanden geleden en vijftien jaar eerder. Al snel krijg je als lezer een bepaalde impressie over Catherine's trauma … maar klopt dat vermoeden?

Naarmate de pagina’s vorderden, werd ik steeds dieper het verhaal ingezogen. Dit komt door de meeslepende schrijfstijl en de beeldende beschrijvingen over de decadente omgeving waarin de personages zich bewegen. Hoewel ik moet toegeven dat ik bij haar debuut nét iets meer aan de pagina’s gekluisterd zat, had ook dit boek me tot het einde in zijn greep.

Dit verhaal heeft me doen stilstaan bij het leven; omarm het, maak keuzes die juist voelen met volle overtuiging, sta mild en vergevingsgezind in het leven. Jij bent niet je fout, het maakt je wijzer en helpt je groeien tot een beter mens.

Hall schrijft wederom een mooi verhaal dat me liet nadenken over wat echt belangrijk voor me is.

Bedankt voor het #recensieexemplaar @vbkbelgie @lsuitgeverij

Meer recensies van leesbeestje123