Heerlijke feelgood over alopecia, boeken, een eigenzinnige bibliothecaresse en Kitty purry
Deze Amerikaanse schrijfster is een leuke ontdekking! Ik werd meteen aangetrokken door de vrolijke en speelse cover en ook de achterflap maakte me nieuwsgierig naar het verhaal.
Als je de tropes ziet van brave bibliothecaresse Evangeline en tartende tattoo artist Tai, dan wil je toch gewoon meer ontdekken...
Evangeline deed me meteen denken aan Molly uit #hetkamermeisje van #nitaprose. Ze is scherp, welbespraakt, soms sociaal onhandig en ze lijdt aan Alopecia. Haar kat heet Kitty Purry en ze is er rotsvast van overtuigd dat daten niks voor haar is. Bovendien is ze gek op boeken en wel in het bijzonder op liefdesverhalen.
Tai heeft het uiterlijk van een schurk en is meester in flirten. Met zijn voorkeur voor inkt en zwarte kledij, is hij het toonbeeld voor problemen. Hij lijdt aan astma en is single.
Het is dan ook heel bijzonder (maar niet zo verrassend) dat deze twee tegenpolen een samenwerking aangaan waarbij Evangeline haar opgetrokken muren en vooroordelen voor de nodige hinder zorgen. Maar Tai laat zich niet ontmoedigen en wil deze dame doorgronden.
#alopecia en de psychologische gevolgen daarvan #weeskinderen en #god zijn onderwerpen die mee het verhaal vormen.
Bedankt voor het recensie exemplaar @vbkbelgie.
Bedankt voor het recensie exemplaar @vbkbelgie.