Een heerlijk ver gezochte thriller met veel goede tips!
Kitty Collins is een Social Media-Influencer en rijke kleindochter van een vleesproducent. Op een avond wordt ze gevolgd door een man die zich opdringt en vermoordt hem per ongeluk. Wonder boven wonder komt ze ermee weg.
Waar ze alleen niet vanaf komt, is de smaak die ze te pakken heeft gekregen van het vermoorden van de opdringende man. Daarom besluit ze haar duistere kant te omarmen en de jacht te openen op slechte mannen. Maar hoe ver gaat ze en is ze nog wel te stoppen voordat de politie komt aankloppen?
Dit boek vond ik een mix tussen Dexter, Gossip Girl en How to get Away with Murder. En laat ik eerlijk zeggen, de titel van het boek was de grootste reden waarom ik het wilde lezen.
Het boek behandelt serieuze thema’s die in de huidige maatschappij ook op veel vrouwen van toepassing zijn. Zoals ongewenste aandacht, opdringerigheid en niet veilig over straat kunnen. De beweegredenen van Kitty zijn dan ook enigszins begrijpelijk, maar sommige onderdelen binnen het moordproces vond ik heel onrealistisch neergezet. Kitty ’s personage kon ik op momenten niet uitstaan, maar de zwarte humor kon ik absoluut waarderen.
Een heerlijk ver gezochte thriller met veel goede tips!
Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?