Nog nooit zoveel gelachen tijdens het lezen van een boek!
Wanneer Olive Smith, een derdejaars academisch promovendus, probeert om haar beste vriendin te overtuigen dat haar date-leven sprankelend en gaande is (not), raakt ze in paniek en kust ze de eerste man die ze ziet.
Laat dat nou net Adam Carlsen zijn, een veelbelovende arrogante professor. Olive had het daarom niet voorzien wanneer hij instemt om de schijnvertoning van een ‘nep-relatie' vol te houden.
Ze blijken een betere match te zijn dan gedacht, zowel op wetenschappelijk niveau als fysiek. Alles is onder controle en iedereen gelooft de leugen, totdat er een iets anders aan het licht dreigt te komen.
Ik heb nog nooit zo’n grote glimlach op mijn gezicht gehad tijdens het lezen van een boek.
Ik vond de setting waarin het verhaal is opgezet waanzinnig interessant. Ik had zelf nauwelijks een idee over STEM en deze branche van academia, dus het maakte het extra leuk dat er meer inzicht werd geboden zonder dat het ingewikkeld werd.
Hoewel dit verhaal ook wat serieuzere gespreksonderwerpen aankaart, voelt het boek over het algemeen luchtig, is grappig leuk en de chemie tussen Olive en Adam spat van de pagina’s af.
Een echte aanrader als je van een perfecte cozy rom-com houdt, met wat kleine nerdy elementen.
Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?