Mijn eerste Katherine Center boek!
Hannah Brooks is een elite bodyguard en wordt ingehuurd door een beroemde acteur om hem te beschermen tegen een opdringende stalker. Jack Stapleton is een van de beroemdste acteurs in Hollywood. Wanneer zijn moeder ziek wordt, keert hij terug naar zijn familiehuis om te helpen. Jack wilt alleen niet dat zijn familie weet dat hij gevolgd wordt door een beveiligingsdetail voor zijn veiligheid. Tegen Hannah’s beter weten in stemt ze in om mee te gaan als Jack’s nieuwe vriendin. Eenmaal daar aangekomen blijkt het lastiger dan gedacht om zowel Jack te beschermen als haar eigen hart.
Dit verhaal kaart een aantal lastige onderwerpen aan, zoals het overlijden van een ouder en een ziek familielid maar ook een aantal bijzonder mooie onderwerpen als de keerzijde van roem en een oprechte connectie tussen twee individuen waarbij ieder compleet zichzelf kan zijn.
Met de fijne schrijfstijl van de auteur, waarbij er af en toe rechtstreeks tegen de lezer werd gesproken, vloog ik door dit boek heen. Dit zal zeker niet mijn laatste boek van Katherine Center zijn!
Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?