Een heerlijk kinderboek met een mooie boodschap

LezenmetJessica 01 juni 2025
Wat een lief en warm boek over vriendschap, eenzaamheid, teleurstelling én vergeven. Precies de juiste thema’s voor jonge kinderen, prachtig verpakt in een herkenbaar en ontroerend verhaal.

De opbouw van de illustraties is uniek en even wennen: de pagina met tekst heeft een blauwe achtergrond met witte lijntekeningen en wat gekleurde accenten, gevolgd door een volledige kleurenpagina van dezelfde scène. Maar wat werkte dat goed! Mijn zoontje (2,5 jaar) genoot ervan en bleef maar ontdekken wat er allemaal te zien was

Perfect om voor te lezen voor het slapengaan én ideaal voor in de klas: de tekeningen geven genoeg gespreksstof en uitnodiging tot kijken.

Meer recensies van LezenmetJessica