Prachtig en meeslepend
Ik had dit boek al vaker voorbij zien komen met veel positieve reacties, dus besloot ik het ook een kans te geven – en daar ben ik heel blij om!
Hof van doorns en rozen is een prachtig, meeslepend verhaal vol spanning, liefde, familiebanden en een mysterieuze wereld die je stukje bij beetje ontdekt. Het verhaal raakt thema’s als armoede, verantwoordelijkheid en het offeren voor degenen van wie je houdt.
De schrijfstijl van Sarah J. Maas is enorm beeldend; je wordt echt meegenomen in deze fantasierijke wereld. De sfeer is sterk neergezet en ook de personages voelen levensecht. Naarmate het verhaal vordert, leer je steeds meer over hun achtergrond en beweegredenen.
Hoewel dit slechts het eerste deel is van een serie, voelt het verhaal in dit boek mooi afgerond aan. Toch smaakt het absoluut naar meer – ik ben heel benieuwd hoe het verdergaat in de volgende delen!