Meeslepend, spanning en spice
In het laatste deel van de Target-serie keren we terug naar Valerie en Kai. Hun leven lijkt eindelijk in rustiger vaarwater terecht te zijn gekomen, totdat hun zoontje Milan wordt ontvoerd. Het verleden laat hen niet los en dreigt opnieuw alles op zijn kop te zetten.
Wat dit boek zo sterk maakt, is hoe Hanneke Meier spanning en liefde opnieuw prachtig met elkaar verweeft. Je voelt mee met Valerie, die in dit derde deel nóg verder groeit als personage. De emotionele diepgang, gecombineerd met de zenuwslopende spanning, maakt dat je het boek in één ruk wilt uitlezen.
Laten we eerlijk zijn: het enige nadeel is dat het nu écht voorbij is. Deze serie is zo meeslepend dat je stiekem hoopt op nog een vervolg. Het voelt simpelweg veel te kort. Maar wat een prachtige afsluiter van een ijzersterke reeks!