HUMOR - VLOT - WEGDROMEND
Bij het lezen van de titel dacht ik: "Dit gaat fout!" Die kat gaat er vast vandoor met de kalkoen en dan moeten ze kaassoufflé eten. Het verhaal zit toch iets anders in elkaar. Gelukkig maar, anders was ik snel uitgelezen. Haha..
Maar wat een heerlijk vlot kerstverhaal is dit! Eentje waar je heerlijk bij weg kunt dromen, je steeds in wilt doorlezen, je af en toe hardop aan het lachen bent, maar ook eentje waar je dingen in herkend! Ik herkende o.a. in Milka onze dikke Britse korthaar Joep.. Zo grappig! En het perfectionisme van Astrid, daar herken ik dan vooral mijzelf in. Al kan ik dit gelukkig steeds vaker loslaten. Ook komen familiebanden aan bod, dagelijkse dingen als chaotisch boodschappen doen voor kerst (erg grappig stukje!!), werk, liefde én de nodige Kerststress.
In het verhaal krijg je een goed beeld van hoofdpersonage Astrid. Haar kat Milka speelt ook een grote rol in het verhaal en dit vind ik eigenlijk heel erg leuk! I love katten! Ja, Denise heet dit goed neergezet. Zeker een aanrader zo voor, rond of na de Kerstdagen.
Ik geef 5 van de 5 sterren!
★★★★★
Ik geef 5 van de 5 sterren!
★★★★★