Op het puntje van mijn stoel!
Flaptekst:
VERKEERDE
TIJDEN EN PLEKKEN
BESTAAN NIET
VERKEERDE
MENSEN WEL
"Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een hermetisch afgesloten kamer, waar ze probeert te overleven. Ondertussen probeert ze te ontdekken waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?"
Mijn mini recensie:
Wat een ontzettend gaaf boek is dit. Vanaf de eerste bladzijde zat ik er helemaal in. Van kippenvel tot verbijstering en van angst tot woede.. ik voelde het allemaal (mee met de hoofdpersonen)! Er wordt geschreven vanuit 2 personages. Amelie en Robin.
Amelie is ontvoerd door een gemaskerde man en beland in een kelder, maar ziet ze het nou goed? Schrikt de ontvoerder van haar als hij haar zak van het hoofd haalt? Wat betekent dit? Is dit een goed teken of juist een slecht teken?
Robin is nog jong en heeft het thuis zwaar. Ze woont met haar vader in een boerderij buiten de bewoonde wereld. Oma woont hier ook om voor haar te zorgen, toch?! Dat mens was echt geen lieverdje. Sterker nog Robin vond oma zo erg dat ze actie ondernam. Dat zal haar leren! Nu is ze eindelijk alleen met haar vader of ziet ze dat verkeerd?
Ik geef 5 van de 5 sterren!
★★★★★