De vriend
She did it again! Ik ben dol op de boeken van Freida Mcfadden. Je weet gewoon dat er elke keer een zotte plottwist zit aan te komen bij haar boeken. Ook deze keer zat ik er vol spanning op te wachten. Ik had zoals gewoonlijk weer meerdere ideeën van hoe het verhaal ging aflopen, maar ze wist me toch maar weer te verrassen!
Het verhaal leest vanuit twee perspectieven. Sidney die je volgt in het heden en Tom, waarbij je meer te weten komt over vroeger. De hoofdstukken zijn kort en eindigen vaak met wat spanning waardoor je niet kunt stoppen met lezen. Zoals gewoonlijk bij boeken van deze schrijfster had ik ook dit boek op twee dagen uit.
Of dit nu echt mijn favoriete boek van haar is daar ben ik nog niet over uit, maar als je op zoek bent naar een psychologische thriller die je onmogelijk kan wegleggen is dit boek zeker een aanrader!