Story of my life
Toen ik de cover van dit boek zag wist ik meteen ‘dit moet ik lezen’! Het ziet er zo ongelofelijk zomers en vrolijk uit!
Ik las nog nooit eerder een boek van Lucy Score. Haar vorige reeks staat al lang op mijn TBR maar ben er nog niet aan toegekomen die te lezen. Omdat ik daar zo veel positieve dingen over voorbij zag komen, lag de lat voor dit boek bij mij wel redelijk hoog.
Ik vond dit een leuk en vooral origineel verhaal. De humor in dit boek vond ik echt geweldig en heb ik vaak hardop mee zitten lachen. Ook de personages waren voor mij heel verfrissend. Ik vond het heel fijn dat Hazel gewoon altijd zei waar het op stond. Er werd niet rond de pot gedraaid en ze benoemde altijd duidelijk wat ze wou en voelde. Dat was heel aangenaam lezen!
Toch was er iets aan het verhaal wat maakte dat ik soms niet vlot kon doorlezen. Ik heb redelijk lang over dit boek gedaan, maar ik kan er de vinger niet opleggen aan wat dat ligt. Elke keer als ik het boek vast had vond ik het leuk en grappig, maar toch ben ik er traag doorheen gegaan. Ik ben wel benieuwd naar het volgende deel en ga dat ook zeker lezen. Daarom krijgt dit boek van mij 4 sterren.