Vlot en meeslepend verhaal dat me moeiteloos van begin tot eind geboeid hield
Ik werd via Bookinfluencers.com door uitgeverij Labuitgevers uitgekozen om deel te nemen aan de Booktour van deze nieuwe psychologische thriller van Sue Watson. Bij het lezen van de synopsis was mijn interesse meteen gewekt en ik ben zeker niet teleurgesteld. Dank jullie wel voor deze prachtige recensie-exemplaar.
Dit boek heeft een prachtig, vlot en meeslepend verhaal dat me moeiteloos van begin tot eind geboeid hield.
Hoewel ik het einde wel kon raden, verpestte het wilde rit ernaartoe dit totaal niet! Ik wilde Rachel vaak schudden om haar aandacht te trekken en haar te laten zien hoe de vork in de steel zat. Niet alle personages waren even sympathiek, maar het verbaasde me hoe Rachel weigerde de rode vlaggen recht voor haar neus te zien. Dit is denk ik ook wat de auteur van zijn lezers verwacht. Dat Rachel haar personage onder je huid kruipt. En je begint te twijfelen aan je eigen waarnemingen.
Los van die kleine kanttekening, vond ik Sue Watson haar schrijfstijl ronduit verslavend. Ik kreeg er helemaal kippenvel van en hield soms zelfs mijn adem in. De spanning neemt gedurende het hele boek toe en ik merkte dat ik heen en weer sprong in de veronderstelling wie ik moest geloven.
Jij, Ik, Zij zit vol huiveringwekkende spanning die me aan het boek gekluisterd hield. Ik ben blij dat ik een nieuwe auteur op mijn radar heb, want dit smaakt wel naar meer. Als je van een meeslepende psychologische thrillers houdt dan zal dit boek je zeker niet teleurstellen.