hele fijne romatische komedie

LisaBoekhuizen 16 oktober 2024
Tijdens het lezen van dit boek heb ik van elke pagina genoten! De reden dat mijn naamgenoot als dierenarts aan de slag gaat in een klein dorpje in Ierland lijkt mij ook erg logisch, als ik zelf dierenarts zou zijn. Door de passie voor haar werk, en de dagelijkse struggles, neemt Lisa je helemaal mee in haar leven, en leef je direct met haar mee. Het Ierse landschap wordt ook mooi omschreven. Daarnaast is de spanning tussen William en Lisa goed voelbaar, wat ervoor zorgt dat je snel verder wil lezen, hoe dit af gaat lopen. Kortom, een echte aanrader als je een keer een boek wil lezen waar je niet teveel over na moet denken.

Meer recensies van LisaBoekhuizen