Advertentie

In raak me niet maken we kennis met Sage. Door gebeurtenissen in haar verleden vind ze het erg moeilijk om contact te hebben met anderen en heeft ze last van paniek aanvallen. Als ze Luca tegenkomt is in eerste instantie ook bang, maar ze moet hem leren vertrouwen.

Het boek laat een duidelijke groei zien van Sage's personage. Haar personage is goed uitgediept en je snapt waarom ze bepaalde keuze's maakt. Ook de relatie tussen Sage en Luca wordt rustig opgebouwd, dit maakt het ook zeer geloofwaardig. Er komen zware onderwerpen aanbod die Laura Kneidl mooi heeft weten te verwoorden. Het is echt een verhaal met inhoud.

Het boek wordt vanuit het perspectief van Sage geschreven, in de ik-vorm. Dit vind ik persoonlijk erg prettig om te lezen. Door de verschillende gebeurtenissen in het verhaal blijf je doorlezen, het boek is moeilijk weg te leggen.

Het boek eindigd met een cliffhanger. Ik kan niet wachten op deel 2. Het boek is een absolute must-read!!

De hoge verwachtingen die ik van het boek had heeft Laura Kneidl helemaal waar gemaakt! Ze is in een klap een van mijn favoriete schrijvers geworden.

Reacties op: Absolute must-read!!

102
Raak me. Niet. - Laura Kneidl
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners