Bevroren muren
Een heerlijke romance!
Zach is van plan zijn hart nooit meer op het spel te zetten. Hij wil zich focussen op zijn revalidatie en het spel waar hij van houdt. Hij had alleen niet gerekend op Luna.
Zach is al jaren bevriend met Luna, maar hoe meer contact ze hebben hoe meer hij zich tot haar aangetrokken voelt.
In het begin moest ik een beetje aan Luna wennen. Ze is iemand die veel kan twijfelen, en hoewel dit helemaal niet erg is werd het in het boek wat veel van hetzelfde. Door haar overpeinzingen kun je haar wel enigszins volgen, maar niet altijd begrijpen. Er had van mij wat meer focus op haar motieven mogen liggen.
Gelukkig maakt de heerlijke dynamiek tussen Zach en Luna veel goed. Hun dialogen zijn uitgebreid waardoor je juist ook zo’n goede kijk op hun dynamiek krijgt. Daarnaast wordt humor afgewisseld met kwetsbare momenten. Dit is een perfecte mix en laat je de chemie en de band tussen de personages goed zien.
De sfeer in het verhaal is ook heel leuk. In de sfeer zit veel afwisseling waardoor het een dynamisch verhaal wordt.
Liefde staat centraal en zorgt voor een heerlijk romantisch boek dat je niet kunt wegleggen.
Het gaat over je eigen keuzes maken, ook al maken sommige keuzes je bang.
Hoewel ‘Bevroren muren’ het tweede deel in de serie is, kun je het boek prima losstaand lezen. Doordat je in dit boek ook de personages van het eerste deel terugziet wordt je nieuwsgierig naar hun verhaal. Deel 1 ga ik dan ook zeker nog lezen.
Ik wil ook de prachtige uitgave van de paperback de nodige aandacht geven. Het is een perfect boek voor de winter. De cover en sprayed edges weten de sfeer van het boek prima te vangen.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Sisterspressnl.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
Het gaat over je eigen keuzes maken, ook al maken sommige keuzes je bang.
Het boek krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar Sisterspressnl.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.