Killer instinct
Het spannende tweede deel in de 'The Naturals' serie van Jennifer Lynn Barnes.
Cassie is door de FBI gerekruteerd voor het Naturals-programma. Haar aangeboren talent voor het profileren van misdadigers is zeldzaam en daardoor waardevol, net als de ongebruikelijke talenten van de andere vier Naturals. Inmiddels stapelen de zaken zich op en ontsnapte Cassie zelf ternauwernood aan een seriemoordenaar. Wanneer een nieuwe seriemoordenaar slachtoffers maakt, raakt Cssie opnieuw verwikkeld in een zaak die heel dichtbij komt.
Na het geweldige eerste deel in de serie kon ik niet wachten om te lezen hoe het verder zou gaan met Cassie en de andere Naturals. Jennifer Lynn Barnes stelt niet teleur. Wat ben ik weer door het boek heen gevlogen. De korte hoofdstukken in combinatie met de spannende verhaallijn zorgen ervoor dat je het boek uit hebt voordat je het weet.
Wat ik altijd heel fijn vind aan de boeken van Jennifer Lynn Barnes is dat zij ook de tijd neemt om haar personages te doorgronden. Je krijgt een duidelijk beeld van Cassie, Lia, Dean, Sloane en Michael. Hun aandeel binnen de Naturals wordt inzichtelijk gemaakt. Als lezer heb je het gevoel onderdeel te zijn van het team.
Ik vond het wel een beetje jammer dat het meest spannende moment in het boek zo kort besproken werd. Het voelt wat afgeraffeld. Ik had juist daar wat meer over willen lezen.
Tijdens het lezen laat het verhaal je geen moment los. Je probeert samen met de Naturals de zaak op te lossen, maar valt van de ene onverwachte wending in de andere.
Jennifer Lynn Barnes combineert spanning met mysterie en een vleugje romantiek. Daarmee is het een boek dat je onmogelijk weg kunt leggen. Ik kijk dan ook al uit naar de volgende delen in de serie. Hopelijk worden deze ook snel vertaald.
‘Killer instinct’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar BlossomBooks.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.
‘Killer instinct’ krijgt van mij ****!
Bedankt voor het recensie-exemplaar BlossomBooks.
NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.