Very bad elite!

Loraines books 28 oktober 2025
Mijn nieuwe favoriete darkromance serie!

(Mocht je deel 1 nog niet gelezen hebben dan bevat deze recensie wellicht spoilers!)

Mable is de campus van Kingston University ontvlucht, maar ze is niet van plan haar beurs op te geven. Terug op de universiteit verwacht ze dat alles nog erger wordt dan vorig semester, maar dan duiken er opeens onverwachte bondgenoten op.

Net als bij het eerste deel vangt ook deel twee direct je aandacht! Bij alles wat je leest word je achterdochtig. Word je voorgelogen of word de waarheid verteld? Niets is wat het lijkt en niemand is te vertrouwen. Het verhaal is een groot mysterie dat je in zijn greep houdt.

Jane S. Wonda heeft echt een geweldig talent. Ze maakt zoveel verschillende emoties en gevoelens bij je los. Je durft ook gewoon niet meer op je eigen beoordelingsvermogen vertrouwen. Je bent wantrouwend naar alles en iedereen.

Hoewel deel 2 niet zo dark is als het eerste deel, gebeuren er nog genoeg gruwelijke dingen. Daarom ook het advies om bij dit deel de triggerwarning te lezen lezen voordat je het boek oppakt.

Mable leer je in dit deel nog beter kennen en je krijgt steeds meer bewondering voor haar. De Kings waren in dit deel qua karakter wel een stuk veranderd. Hier moest ik erg aan wennen, omdat de aanleiding hiervoor nog wat gissen is. Dit had van mij iets meer uitgewerkt mogen worden, zodat je het als lezer ook beter kunt volgen. Gelukkig is de spice in dit deel net zo geweldig als in het eerste deel!

Het einde van het verhaal heeft mij zo nieuwsgierig gemaakt. Hopelijk worden de andere delen in de serie ook vertaald, zodat we snel verder kunnen in de wereld van de Kings. Anders moeten we misschien toch maar een cursus Duits gaan volgen, want dat je deze serie helemaal moet lezen is een gegeven!

‘Very bad elite’ krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar Zomer & Keuning.

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Elena moet haar vermiste opa terugvinden in een magische en mysterieuze wereld vol met mythische wezens. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.