Scherven van een gebroken belofte!
‘Scherven van een gebroken belofte’ is een vlot geschreven boek vol levensechte emoties.
Wanneer Tyler ontdekt dat Emma opnieuw is gevlucht, blijft hij leeg achter. Het gemis wordt steeds intenser en de twijfels stapelen zich op. Moet hij haar achterna gaan? Of wordt hij dan zoals de man die hij veracht? Emma wil niet langer denken aan de gebeurtenis uit het verleden, maar kan ze in Nelson de duisternis onderscheiden van het licht? Twee verledens. Eén doel. Maar wat als een belofte de grootste vijand is?
Na het prachtige eerste deel in het tweeluik kon ik niet wachten op ‘Scherven van een gebroken belofte’. Het boek is het wachten meer dan waard, wat een mooi vervolg.
In het begin was ik even bang dat het een beetje langdradig ging worden. Er wordt veel verteld vanuit Tylers perspectief en je mist het perspectief van Emma. Juist toen ik dit gevoel begon te krijgen werd er gewisseld van perspectief en werd je meteen weer het verhaal in gezogen.
Deirdre Vinck heeft een geweldige schrijfstijl. De emoties worden zo levensecht beschreven dat ze iets bij je los maken tijdens het lezen. Alles wordt klein en kwetsbaar onder woorden gebracht, maar verliest nooit zijn intensiteit. De onderwerpen en thema’s die worden besproken zijn indrukwekkend. Het is heel mooi om de dynamiek tussen Emma en Tyler te zien. Ze zijn geweldige personages die je een kijkje in hun hart en hoofd geven. Door de wisselende perspectieven heb je ook echt het gevoel dat je beiden goed hebt leren kennen.
Als je eenmaal in het verhaal zit laat het je ook niet meer los. De verhaallijn neemt verschillende wendingen, maar ten alle tijden blijven Emma en Tyler centraal staan. Je kunt zelf niets anders dan verliefd worden op Emma En Tyler.
‘Scherven van een gebroken belofte’ is een prachtig boek die ik van harte kan aanraden! Hij krijgt van mij dan ook ****,5.
Ik kijk al uit naar de volgende boeken van Deirdre Vinck, want haar schrijfstijl is geweldig! Ik hoop zeker meer boeken van haar hand te lezen!