Het numerologieboek

Loraines books 29 juni 2025
Een boek dat inzicht geeft achter de betekenis van nummers.

In 'Het numerologieboek' van Ellen Duim ontdek je de kracht van numerologie met haar unieke methode, die je helpt inzicht te krijgen in je kwaliteiten, mogelijkheden en zielsverlangens.

Al langere tijd ben ik geïnteresseerd in Numerologie, toen ik het boek van Ellen Duim voorbij zag komen wist ik meteen dat is een boek dat ik moet lezen, en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat een fijn, overzichtelijk en informatie boek!

Als leek is dit een perfect boek om te beginnen met Numerologie. Ellen Duim begint bij de basis en legt stap voor stap uit wat Numerlogie is en hoe je het kunt toepassen. Door middel van de handige oefenbladen kun je ook meteen zelf aan de slag. Het boek is informatief, maar laat zich ook gebruiken als stap voor stap handleiding. Je kunt makkelijk informatie terugzoeken als dat nodig is.

Elk hoofdstuk wordt afgesloten met handige oefeningen en verdiepende vragen. Je gaat dus meteen aan de slag met de kennis en inzichten die je eerder geboden zijn.

Toen ik mijn eigen Numeroscoop aan het invullen was, vond ik het gewoon eng hoe precies de uitleg overeenkwam met mijn huidige situatie. Alles klopte precies en ik kon mij er ook in herkennen. Het fijne is dat je ook meteen verdiepende uitleg krijgt in je sterke en zwakke punten en hoe je dit zou kunnen aanpakken.

Na de eerste paar informatieve hoofdstukken gaat het boek al snel de diepte in. Dan komt er ineens best veel informatie op je af. Toen heb ik het boek wel een paar keer aan de kant moeten leggen om alles even te laten bezinken. Het advies is dan ook echt om bij het lezen van het boek een schrift bij de hand te houden, zodat je aantekeningen kunt maken.

Ik vond ‘Het numerologieboek’ er interessant en hoop dat Ellen Duim nog meer boeken over dit thema gaat schrijven. Ik ben zeker geïnteresseerd.

Het boek krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar AnkhHermes

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books