Aanrader voor alle groepen drie en vier

loveboeken 30 mei 2025
Mijn grote AVI E4 boek over helden

“Welke superheld gaapt de hele tijd? Dat is een makkie! Bedman.”

Synopsis:
Ben jij gek op avontuur? En zou jij wel een echte superheld willen zijn? Sla dit dikke boek dan heel snel open! Je leest over de dappere en slimme Suus. Zij redt een zielige hond en een eenzame papegaai. Maar in dit boek vind je nog veel meer: leuke weetjes, geinige moppen en een hoop stoere korte verhalen. Dus sla je cape om en lezen maar!

Als juf word ik steeds weer blij van nieuwe AVI boeken die verschijnen. Ook naar deze was ik zeer nieuwsgierig en hij stelde zeer zeker niet teleur.
Een AVI boek met leuke verhalen die kinderen, zowel jongens als meisjes, aanspreken die afgewisseld worden met mopjes, weetjes en gedichten.

En vooral het aspect dat er een paar gedichten zijn opgenomen vind ik echt een meerwaarde van dit boek. Op deze manier komen kinderen (onbewust) met allerlei verschillende vormen tekst in aanraking en dat is wat mij als juf zeer tevredenstelt. Ik heb genoten van dit boek en weet zeker dat nog heel veel kinderen net als mij van dit afwisselende boek gaan genieten.

Een van de gedichten uit het boek eindigt met de volgende twee zinnen en die wil ik nog heel graag met jullie delen:
Ik ben de held van mijn verhaal.
De sterkste van ons allemaal!

Zou jij wel eens een superheld willen zijn?

Meer recensies van loveboeken