Wederom een prachtig boek

loveboeken 05 mei 2025
Boer Boris dans met mij

“O, juf van de school, kom je dansen met mij? Ik kan heel hoog springen, juf kom er maar bij!”

Synopsis:
Sam wil dansen! Maar Boer Boris heeft geen tijd. Is er iemand die met Sam wil dansen?

Telkens als ik zie of hoor dat er een nieuwe Boer Boris uitkomt maakt mijn hart een sprongetje! Ik hou gewoon heel erg van de boeken van dit leuke boertje.
Vol verwachting begon ik dan ook aan dit verhaal en het stelde absoluut niet teleur.

Ten eerste is het weer een heerlijk, vrolijk voorleesverhaal op rijm. Je geniet gewoon samen met de kinderen waarmee je het boek leest.
Daarnaast toveren de illustraties weer een lach op mijn gezicht. Wat een geweldige platen van dansende schapen, varkens, een paard en mijn persoonlijke favoriet de koeien die line dancen.
En dan Sam, waar andere kinderen allang de moed hadden laten zakken na zoveel afwijzingen gaat zij gewoon door, ze danst met de aangegeven dieren en geniet van haar hobby. Ze is een echte doorzetter!

Dansen, springen maar vooral veel voorlezen uit dit leuke boek. Van deze zul je absoluut geen spijt krijgen!

Hou jij ook van dansen net als Sam?

Meer recensies van loveboeken